ThingLink inloggen

Yassir Filali *DEADLINE* | Aardrijkskunde, Wereld

ThingLink mobile app is the easiest way to save and share notes and observations about real-world spaces, situations and artifacts. Ideal for classroom and workplace learning with direct voice recording to camera photos Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms. OK. Inloggen by Camille Your use of ThingLink's Products and Services, is subject to these policies and terms. OK. Subscribe to Thinglink Content. Once a month we will send 10 best examples of similar interactive media content that has been hand-picked by ThingLink team.. Thinglink. Back Reset password. We will send you a message with instructions to your account's email address. Not registered? Sign up for free. Sign up. Email. Password. Create Account. You may also sign up using one of the services below

Thinglink. Moeilijkheidsgraad: Inloggen: Ja Bijzonderheden: Engelstalig | Werkt in Internet Explorer Ga naar deze tool . Over deze tool; Ideeën voor leerlingen; Wat kun je ermee? Met deze tool maak je links in een foto. Deze links kunnen verwijzen naar andere foto's, video's of teksten Categories. Frequently Asked Questions (FAQ) Find answers to common questions & how to contact our team. Saimaa beta interface (2020) Everything about our new interface version called Saimaa. Creating & Publishing ThingLinks Understanding the creation process and navigating your ThingLink profile; Account Settings, Billing and Statistics Navigating settings, billing, refunds and analytic Je kunt je bij Thinklink aanmelden met een twitter-, een Facebook, een gmail- of gewoon een email-account. Thinklink is gratis. Er is ook een versie van Thinglink voor je smartphone en je tablet. Het voordeel daarvan is dat je de foto's die je met die devices maakt meteen kunt gebruiken voor Thinglink

ThingLink - Create unique experiences with interactive

NOTE: This ThingLink app is free, and it supports annotation of 2D images. ThingLink Premium account holders have access to 360 photo editing on iPads and on Thinglink.com. Underaged students need an invitation code from their teacher to use the app. ThingLink interactive images can be shared and embedded across the web ThingLink kan op allerlei manieren worden ingezet in het klaslokaal. Maak bijvoorbeeld een opdracht of een hele les, waarbij je differentieert door op drie niveaus opdrachten aan te bieden. Je kunt ook de leerlingen zelf een Thinglink laten maken en deze vervolgens laten presenteren aan of gebruiken door de mede-leerlingen

19-jan-2020 - Gemaakte thinglinks voor in de lessen. Bekijk meer ideeën over halloween foto's, gezondste snacks, halloween kind Thinglink is een tool waarmee interactieve illustraties gemaakt kunnen worden. Die illustraties zijn met Thinglink voorzien van aanklikbare punten (pointers). Ga je met de muiswijzer naar zo'n pointer dan verschijnt er een tekst en/of een illustratie. Klik je op zo'n pointer dan word je doorgelinkt naar bijvoorbeeld een website, een illustratie, een filmpje, een foto, een twittertimeline. ThingLink. ThingLink is een tool waarmee interactieve illustraties gemaakt kunnen worden. Die illustraties zijn met ThingLink voorzien van aanklikbare punten (pointers). Ga je met de muiswijzer naar zo'n pointer dan verschijnt er een tekst en/of een illustratie Thinglink is een tool waarmee je interactieve afbeeldingen kunt bouwen. Voordat je dit gaat doen, is het echter wel belangrijk dat je de juiste keuzes maakt bij het aanvragen van een account. Thinglink is namelijk in bijna alle gevallen een betaalde tool. Enkel binnen beperkte onderwijs-settings kun je een gratis account krijgen waarmee je verschillende soorten content aan een interactieve.

Inloggen. Terug naar Training Interactieve Tools - Samenwerken en presenteren. 0% Voltooid. 0/12 Stappen . Inleiding. Waarom. The usual suspects. Aan de slag. Flipgrid. Thinglink. Facebook Twitter Linkedin Youtube Envelope. De Schoolupdate academie maakt gebruik van cookies Thinglink Like Download AppStore Gratis Reacties 0 Likes 9 Lijsten 8 Lesideeën 5 Bewaar Like Meld je gratis aan Inloggen. Wil je reageren? Log in of meld je aan. Wees niet verlegen. Schrijf de eerste reactie over deze app en start de discussie. Hoe gebruik je deze app in de klas? Interactieve afbeeldingen (om te presenteren Thinglink Connect is an OAuth2 -based toolset which allows any third party developer to integrate their site with Thinglink in an easy fashion. The goal is simple: to allow your users from your site to set up a personal account on thinglink.com, and then automatically install the necessary code to your site so that your users can enjoy image tagging Met de tool Thinglink kun je interactieve foto's maken. Door icoontjes toe te voegen aan de afbeelding kun je deze interactief maken. In de gratis versie van Thinglink kun je alleen foto's interactief maken. Aan die interactieve punten (markers) die in een een foto toevoegt, kun je content toevoegen 12-mrt-2017 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink

Inloggen by Camille - thinglink

Creating & Publishing ThingLinks. Understanding the creation process and navigating your ThingLink profil 28-mei-2018 - Deze pin is ontdekt door Peggy thienpont. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest Maken op ThingLink . Zodra u bent ingelogd op ThingLink, kunt u de volgende fase starten door op Maken te klikken en uw storyboard vanaf uw apparaat te uploaden. Hier zie je onze voltooide strip, gewoon wachten om te worden verbeterd. Audio toevoegen Handleiding ThingLink - AlVaICT 2016 Roy Schuermans 2 Inloggen Stappen Omschrijving Screenshot Stap 1 en klik op ' Ga naar www.thinglink.com get started'. Indien je al een account hebt klik je rechtsboven op 'Log in' en sla je volgende stappen even over. Stap 2 aanmaken van een nieuw Vul je gegevens in voor he Handleiding Thinglink Inloggen 1. Ga naar de website: www.thinglink.com 2. Klik op 'Login'. 3. Typ jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik op de knop 'Login' onderaan de pagina. - Gebruikersnaam: ictboost.lier@gmail.com - Wachtwoord:Lisper0

Forgot password - ThingLink

Thinglink maakt 360 interactief By Inge Beekmans on februari 24, 2016 De tool Thinglink die we kennen van het toevoegen van tekst en foto annotatie aan foto en video introduceert een uitbreiding naar 360 graden foto's Lessen en lesmateriaal voor de kleuterleerkracht. Disclaimer: Bijna alle materialen zijn gratis te downloaden. Het is echter niet toegestaan de materialen op een andere website te zetten of te gebruiken voor commerciële doeleinden Met ThingLink plaatst u of plaatsen leerlingen 'tags' in een afbeelding om lesstof beter te verwerken. Die tags kunnen tekstjes, links, afbeeldingen en filmpjes zijn. Beter begrip van de lesstof. Een 'passieve' toepassing van ThingLink is de vorm waarbij u - als docent - zelf alle tags toevoegt aan een afbeelding

11-mrt-2019 - Bekijk het bord 'Thinglink' van Jo David, dat wordt gevolgd door 268 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Piraat activiteiten, Burt reynolds, Piraat knutselen 30-apr-2018 - Bekijk het bord thinglink van Sandra De Winne op Pinterest. Bekijk meer ideeën over thema, kleuter, knutselen noordpool Flipgrid empowers social learning in PreK to PhD classrooms around the world. Use video the way your students do Eén flipquiz uitspelen duurt ongeveer 1 lesuur. Om het eerlijk te houden voorziet het spel in een timer die je zelf kan instellen. Als de tijd is verlopen, komt er een rood vlak met: Time's up!en moet het antwoord worden gegeven

Thinglink - Tool

1. Thinglink bestaat al weer meer dan een jaar. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk, dus iedereen die niet zo digitaal vaardig is kan er toch snel mee werken. Leerlingen vinden het over het algemeen heel prettig om mee te werken, thuis en op school, dus dit is ook geen hobbel die je hoeft te nemen
  2. Popplet for Education Helping students learn visually and creatively, with greater retention
  3. Thinglink is een handige en eenvoudige app waarmee interactieve afbeeldingen gemaakt kunnen worden (deels gratis). De illustraties zijn met Thinglink voorzien van aanklikbare punten, de zgn. pointers

ThingLink

Stappenplan Thinglink Ga naar www.thinglink.com en kies rechtsboven voor LOG IN of Meld je aan (sign up). Klik rechtsboven op CREATE. Kies voor een foto choose images en voeg die aan het programma toe, door op de goede foto dubbel te klikken Praatplaten | Overzicht van kleuter lesmateriaal voor de onderbouw van het primair onderwijs Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur Inloggen; Gelimiteerde resultaten tijdens de beta test. Toegang tot alle data? Neem contact met ons op. ThingLink ThingLink is a web service that allows customers to annotate and add all types of content including text, audio, web link and even videos onto images and 360-degree content

Explore - ThingLink

1. Tag Archives: Thinglink. It seems we can't find what you're looking for. Sitemap. Visualisatie tools De Techdesk | Contact FAQ door FHJ studenten Inspire me PLEASE! Contact. De Techdesk Fontys Hogeschool Journalistiek techdesk@fontys.nl Inloggen. Gebruikersnaam of e-mailadres
  2. Thinglink is een webtool waar je gratis een account voor kunt aanmaken. Nadat je bent ingelogd kun je een eigen afbeelding of foto uploaden. In Thinglink koppel je vervolgens markers aan delen van de afbeelding. Deze markers link je aan websites, liedjes, video's, geluiden enzovoorts
  3. StampMedia versterkt de stem van jongeren tussen 16 en 26 jaar. Onze missie is om het verhaal van jongeren op een passende manier ondersteunen
  4. Thinglink is een tool waarmee interactieve illustraties gemaakt kunnen worden. Die illustraties zijn met Thinglink voorzien van aanklikbare punten (pointers). Ga je met de muiswijzer naar zo'n pointer dan verschijnt er een tekst en/of een illustratie
  5. 5-feb-2014 - https://www.thinglink.com/scene/487528109566853120 Othmane Aoassar (4ET

Je moet een richting kiezen. Een richting die bij je past en die je toekomst geeft. Om dat zoeken een beetje te vergemakkelijken helpt onderwijskiezer je op weg Thinglink.com is een site waarop je interactieve praatplaten kunt maken om te gebruiken in het onderwijs. Hier schreef ik al eerder over. Klik hier om naar het bericht te gaan. Toen ik wat aan het zoeken was op Thinglink, ontdekte ik dat je behalve interactieve praatplaten, ook iets anders kan doen met deze site Flip loopt een speurtocht op het strand. Hij komt onderweg van alles tegen. Als hij door de verrekijker tuurt ziet hij de laatste aanwijzing. Ze vinden een lege fles met een echte schatkaart erin. Wat staat erop thinglink Behind the scenes: promo voeren voor Quite. Posted on november 5, 2015 by adriaenssenslore. Kleurtjes, bolletjes, cijfertjes, fotootjes, cartoontjes, nog meer kleurtjes, staafjes, taartjes, GEEF ME MEER! Als ik visuele journalistiek zie word ik wild 4-apr-2018 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink

Thinglink - verrijk je onderwijs met IC

1. 27-aug-2017 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink
  2. 1-okt-2019 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink
  3. Wil je met ouders, leerlingen of collega's afspreken, dan ga je op zoek naar een moment dat iedereen schikt. Soms gebruiken scholen applicaties zoals Google agenda of een soortgelijk platform, maar vaak is het gebruikelijk om datums te mailen en uit de reacties te halen wie wanneer kan
  4. In de Middeleeuwen werden de eerste kastelen gebouwd. Het was een onrustige tijd. De mensen voelden zich niet veilig
  5. Inloggen. Profiel aanmaken. Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Het Zandkasteel. 0-4 jaar. Toto, Sassa en koning Koos wonen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij slapen, spelen, dansen en beleven daar veel avonturen
  6. De Jamesen, de schurken, de meisjes, de auto's en meer uit 24 Bond-films Beweeg met je muis over de foto's en teksten om deze interactieve graphic goed t
  7. o (i.s.m. VDAB

DB Error: connect faile Dan moet je Thinglink toestemming geven via Inloggen. 3. Een nieuw canvas aanmaken Eens je een ingelogt bent kom je terecht in het Dashbord. Hier krijg je een overzicht van al jouw Thinglink-afbeeldingen. Heb je er nog geen? Dan krijg je voorbeelden te zien ThingLink is een platform voor het creëren van interactieve foto's en video's. Aan de hand van klikbare hotspots kunnen meer dan 70 types media content bovenop je foto of video geplaatst worden. Audio, video, social media, maps, animated gifs of gewoon wat tekst zowat alles is mogelijk om mediamateriaal te voorzien van extra informatie

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Inloggen. Profiel aanmaken. Voeg toe aan. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Verwijderen. Afspeellijst verwijderen? Verwijderen. Wijzig titel. Wijzig. Wijzig omschrijving. Wijzig Login to manage your Grids. Now supporting Google or Microsoft

Login Piktochar

1. Educator Sign Up. Students and participants do not need accounts. Simply enter your Join Code
  2. Timeline software for professionals. Tiki-Toki has everything an aspiring timeline creator could possibly need. In addition to the basics such as support for BC, extensive date formatting options and built-in search and filtering, our timeline app comes with no less than four view types (including the Category Band view - see the timeline to the left)
  3. Easily edit your photos with Canva's photo editor! Add filters, frames, text, and effects with our free online photo editing tool

12-mrt-2017 - interactieve praatplaat ziek zijn p - ThingLink https://www.thinglink.com/channel/1101139046605783043/slidesho

Via Thinglink.com is het mogelijk om IN een plaatje informatie en opdrachten te plaatsen. Neem bijvoorbeeld Google Streetview en plaats informatie per huis! De link vind je hier: Thinglink thinglink.com Afkomstig van . Vuur blussen met Flip de Beer, Liedje: de brandweer; oei by juf Anja. TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink. Bewaard door Janneke Teeuwen. 283

Lees de 2 antwoorden op deze vraag en bekijk vele andere vragen over programmeren op Goeievraag. Goeievraag is het grootste vraag en antwoord platform van Nederland 7-apr-2017 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink

Thinglink: maak content interactief - Vernieuwenderwij

Create beautiful infographics, reports, posters, presentations and flyers easily with absolutely no design experience. Try Piktochart for free Inloggen Aanmelden Digitale Tools #2 Je 19. Thinglink Beschikbaar over dagen dagen Na je inschrijving Start Meer informatie over de tool Start Toepassingsmogelijkheden Start Account aanmaken en beginnen doe je zo. Met Gynzy zet je leerlingen zelfstandig aan de slag met de tools en oefeningen uit Gynz Via @trendmatcher kreeg ik dit tweetje te zien. Quizizz heeft een paar enorme voordelen, vind ik in ieder geval, boven Kahoot. Klik op de link in de tweet en laat eens weten of je het er mee eens..

Thinglink - mirandawedekind-online

Make videos in minutes with Powtoon. Use our library of styles, characters, backgrounds and video, or upload your own! Free. Easy. Awesome. Sign up today ThingLink about Benjamin Franklin: https://www.thinglink.com/scene/1281956834827042819 the eye test by Henry Snelle 28-nov-2016 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink 18-dec-2018 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink Thema: Natuur & Lente. Hoe worden jonge dieren geboren? De jongen van zoogdieren komen levend ter wereld en worden daarna gezoogd. De jongen van vogels, vissen en andere dieren komen uit een ei en moeten meestal direct voor zichzelf zorgen. Er wordt een kraambezoek gebracht bij pas bevallen zoogdieren in de dierentuin

ThingLink De plaat van Staring staat centraal in een bijzondere ThingLink van het BHIC, een interactieve afbeelding waarbij je op symbolen kunt klikken voor extra informatie. Zo word je stap voor stap langs de hele schoolplaat meegenomen en zie je meer dan je zelf zou hebben gezien Met Thinglink kun je als je een account (gratis) aangemaakt hebt, zelf interactieve praatplaten maken! Ook kun je er zoeken naar andere leerkrachten die praatplaten hebben gemaakt. Er is ook een app te downloaden via de appstore of via de google play store Piktochart is een toepassing waarmee je op een eenvoudige manier een infographic kan maken. Een infographic is een visuele combinatie van tekst en afbeeldingen om informatie overzichtelijk weer te

‎ThingLink in de App Stor

Vernieuwenderwijs. Vernieuwenderwijs is een platform van, voor en door docenten die interesse hebben in onderwijsinnovatie. We plaatsen artikelen, video's en tips om te inspireren om te innoveren 14-apr-2018 - TOUCH this image to discover its story. Image tagging powered by ThingLink Create beautiful school newsletters, updates, and announcements. Smore makes it easy to stay connected. But don't just take it from us

Video: Tool: ThingLink - Reisgids Digitaal Leermateriaa

Interactieve Praatplaat LenteОбучение и развитие детей - "Непоседы" | Детские рисунки

60+ ideeën over Mijn Thinglinks halloween foto's

Quip joins Salesforce's newest solution, Salesforce Anywhere, to help accelerate businesses in real-time. Reimagine sales and service with real-time data, built-in collaboration, and timely alerts. A dedicated resource page with solutions and content to help respond to the needs of your employees. 11-mrt-2019 - Bekijk het bord 'Thinglink' van Jo David, dat wordt gevolgd door 269 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Piraat activiteiten, Piratenschip knutselen, Burt reynolds 11-mrt-2019 - Bekijk het bord 'Werkboek Frans' van Jo David, dat wordt gevolgd door 274 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over frans, kleuren, franse kinderen Gebruik van ICT. skype + webcam: om te kunnen communiceren met elkaar + bingo der getallen vimeo: videodeelsite zoals Youtube, maar kindvriendelijker smartphones + tablets: voor het maken van foto's (selfies leerlingen + foto's in de klas) soundcloud + audacity: om geluidsfragmenten te publiceren die we opnamen in de klas thinglink: om links naar liedjes te plaatsen met bijhorende. School * (Type minstens 5 letters om een school te zoeken. Er wordt gezocht op naam, gemeente en straatnaam

Prent: de straat - Thema verkeer | Pinterest
  • Online beleggen.
  • Active Directory Users and Computers Windows 10.
  • Soortelijk gewicht aluminium.
  • GB Inno BM Wikipedia.
  • Baby drinkt slecht 3 maanden.
  • 8 bytes to bits.
  • Cholangitis antibiotica.
  • Gratis vector iconen.
  • Notulen decharge.
  • Play Doh Pizza.
  • Chocolate chip cookies recipe tasty.
  • Puerto del Carmen bezienswaardigheden.
  • KTM 690 Enduro specs.
  • Nick en Simon CD 2020.
  • 15 ft container huren.
  • Edwin Kornmann Rudi Wikipedia.
  • KEK Amsterdam Nijntje muursticker.
  • Pedicure manicure Enschede.
  • Nathan Fillion afgevallen.
  • Zwembad hond Action.
  • Tekening winterlandschap.
  • Casco helm.
  • Paard van Troje waarom een paard.
  • Chrome werkt niet op tablet.
  • Recept rode en gele paprika.
  • Ramses 2 wiki.
  • Toon Hermans gedichten Kerstmis.
  • Darth Vader original Voice.
  • Plooien maken in gordijnen.
  • Bruinvis gevaarlijk.
  • Grenscontrole vuurwerk België.
  • Canon EF M 55 200mm f/4.5 6.3 IS STM.
  • Minecraft Nether.
  • Begeleid wonen hoogezand sappemeer.
  • MSC Cruises Oostelijke Middellandse Zee.
  • Robbie Williams Live at Knebworth DVD.
  • Riley hawk baker 4.
  • Concealer donkere huid.
  • PDA affection.
  • Maximale huur sociale huurwoning 2020.
  • Zonnebank kuur.